sogbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat ankara güneş enerjisi juul iqos iluma
Kahve Kitap

ARAÇLAR ALEV ALEV YANDI

GÜNCEL 09.05.2015 - 01:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 09:55
 

ARAÇLAR ALEV ALEV YANDI

Adana’nın Kozan ilçesinde seyir halindeki bir otomobil ve vinç alev alev yandı, başka bir araç kırtasiye dükkanına girdi.

OTOMOBİL ALEV TOPUNA DÖNDÜ   kuşadası escort  Adana’nın Kozan ilçesinde seyir halindeki bir otomobil, kaymakamlık lojmanı önünde alev alev yandı. Otomobil sürücüsü son anda aracından  inerek kurtuldu. Edinilen bilgiye göre, Ahmet Kalın’ın kullandığı 46 DR 462 plakalı otomobil Cumhuriyet mahallesindeki kaymakamlık lojmanı önünde kabloların tutuşması sonrası birden alev aldı. Sürücü otomobilden inerek otomobilin yanından uzaklaştı. Yangına ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaparken olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesi ile söndürülen otomobilde maddi hasar oluştu. Yangın sonrası yanan otomobili gören kalın çaresizlik içerisinde otomobilini seyretti. Kalın, postaneye gitmek için geldiğini belirterek "Buraya geldiğimde birden alev aldı. Direksiyon altındaki kablolar şase yapmış. Alev alınca ben kendimi dışarıya attım. Şaşırmışım itfaiyeyi dahi arayamadım. Arkadaşları çağırdım bir yangın tüpü bulun diye ama bu hale geldi” dedi.   escort kuşadası    OTOMOBİL KIRTASİYE DÜKKANINA GİRDİ  Adana’nın Kozan ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bir kırtasiye dükkanına girdi. Edinilen bilgiye göre, gece sürücüsü belirlenemeyen 01 BF 334 plakalı otomobil, Tufanpaşa mahallesi Saimbeyli caddesinde seyrederken, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu Üzeyir Altıntaş’a ait kırtasiye dükkanına girdi. İş yerinin camlarının kırıldığı ve maddi hasarın oluştuğu kazada, ölen ya da yaralanan olmazken otomobil hasar gördü. LASTİĞİ PATLAYAN VİNÇ ALEV ALDI Adana’nın Kozan ilçesinde, seyir halindeyken lastiğinin patlaması sonucu alev alan bir vinç itfaiye ekiplerince söndürüldü. Karacaoğlan mahallesi batı geçiş çevre yolu üzerinde sürücüsü öğrenilemeyen 01 PB 129 plakalı vinç seyir halindeyken lastiği patladı. Büyük bir gürültüyle patlayan ve çevrede kısa süreli paniğe neden olan lastiğin alev alması sonrası vinçte yangın çıktı. Sürücü yangını fark eder etmez vinci terk ederek itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri vinçte çıkan yangını kısa sürede kontrol altına alırken, polis araç trafiğini kısa süreliğine kontrollü olarak kapattı. Olay sonrası araçta maddi hasar oluştu.
Adana’nın Kozan ilçesinde seyir halindeki bir otomobil ve vinç alev alev yandı, başka bir araç kırtasiye dükkanına girdi.

OTOMOBİL ALEV TOPUNA DÖNDÜ

 

kuşadası escort

 Adana’nın Kozan ilçesinde seyir halindeki bir otomobil, kaymakamlık lojmanı önünde alev alev yandı. Otomobil sürücüsü son anda aracından  inerek kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, Ahmet Kalın’ın kullandığı 46 DR 462 plakalı otomobil Cumhuriyet mahallesindeki kaymakamlık lojmanı önünde kabloların tutuşması sonrası birden alev aldı. Sürücü otomobilden inerek otomobilin yanından uzaklaştı. Yangına ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaparken olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesi ile söndürülen otomobilde maddi hasar oluştu. Yangın sonrası yanan otomobili gören kalın çaresizlik içerisinde otomobilini seyretti. Kalın, postaneye gitmek için geldiğini belirterek "Buraya geldiğimde birden alev aldı. Direksiyon altındaki kablolar şase yapmış. Alev alınca ben kendimi dışarıya attım. Şaşırmışım itfaiyeyi dahi arayamadım. Arkadaşları çağırdım bir yangın tüpü bulun diye ama bu hale geldi” dedi.
 

escort kuşadası

 
 OTOMOBİL KIRTASİYE DÜKKANINA GİRDİ

 Adana’nın Kozan ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bir kırtasiye dükkanına girdi.

Edinilen bilgiye göre, gece sürücüsü belirlenemeyen 01 BF 334 plakalı otomobil, Tufanpaşa mahallesi Saimbeyli caddesinde seyrederken, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu Üzeyir Altıntaş’a ait kırtasiye dükkanına girdi.

İş yerinin camlarının kırıldığı ve maddi hasarın oluştuğu kazada, ölen ya da yaralanan olmazken otomobil hasar gördü.
LASTİĞİ PATLAYAN VİNÇ ALEV ALDI

Adana’nın Kozan ilçesinde, seyir halindeyken lastiğinin patlaması sonucu alev alan bir vinç itfaiye ekiplerince söndürüldü.


Karacaoğlan mahallesi batı geçiş çevre yolu üzerinde sürücüsü öğrenilemeyen 01 PB 129 plakalı vinç seyir halindeyken lastiği patladı. Büyük bir gürültüyle patlayan ve çevrede kısa süreli paniğe neden olan lastiğin alev alması sonrası vinçte yangın çıktı. Sürücü yangını fark eder etmez vinci terk ederek itfaiye ekiplerine haber verdi.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri vinçte çıkan yangını kısa sürede kontrol altına alırken, polis araç trafiğini kısa süreliğine kontrollü olarak kapattı.


Olay sonrası araçta maddi hasar oluştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanagundemi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.