sogbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat ankara güneş enerjisi juul iqos iluma
Kahve Kitap

ADİMDER'den İMZA KAMPANYASI

SİVİL TOPLUM 18.03.2014 - 23:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 09:55
 

ADİMDER'den İMZA KAMPANYASI

Adana İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ADİMDER) eğitim alanında da 28 Şubat sürecinin izlerini silmek adına imza kampanyası başlattı.

ADİMDER'den yapılan açıklamada, ülke üzerinde karanlık emelleri olanların bu emellerine ulaşamayacakları ifade edilerek, "Türkiye’nin önünü almak isteyenler, dünya ülkeleri arasında hak ettiğimiz yere gelmemizi, cihan imparatorluğunun mirasını yaşatmamızı engelleyemeyeceklerdir. Ülkemiz içinde ve dışında kaostan medet umanların hevesleri kursaklarında kalacaktır. Darbeler ve kaoslar geride kalmıştır, karanlık mihrakların mirasları olan uygulamalarda bir bir yok olacaktır" denildi.Açıklamada daha sonra şu görüşlere yer verildi:"28 Şubat sürecinde İmam-Hatip Lisesi mezunlarının hukuk fakültelerine girmelerini engellemek amacıyla, hukuk fakültelerine yerleşebilmek için Türkçe Matematik (TM) türünden puan alma şartı getirilmiştir. 28 Şubat engellerinin kaldırıldığı günümüzde eskiden olduğu gibi tekrardan Türkçe, Sosyal (TS) alanından alınan puanlarla öğrencilerin hukuk fakültelerinde okuyabilmelerine imkan verilmesinin hukuki açıdan, hakkaniyet ilkesinin gereği olduğunu düşünüyoruz.Ülkemizin önemli eğitim kurumlarından olan özelde İmam-Hatip Liselerinin, genelde tüm meslek lisesi öğrencilerimizin üniversitelerdeki tercihlerinin önü açılmalıdır. Tüm alanlarda olduğu gibi eğitim alanında da 28 Şubat sürecinin izlerini silmek adına imza kampanyası başlattık. Sizleri imza kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz.   
Adana İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ADİMDER) eğitim alanında da 28 Şubat sürecinin izlerini silmek adına imza kampanyası başlattı.

ADİMDER'den yapılan açıklamada, ülke üzerinde karanlık emelleri olanların bu emellerine ulaşamayacakları ifade edilerek, "Türkiye’nin önünü almak isteyenler, dünya ülkeleri arasında hak ettiğimiz yere gelmemizi, cihan imparatorluğunun mirasını yaşatmamızı engelleyemeyeceklerdir. Ülkemiz içinde ve dışında kaostan medet umanların hevesleri kursaklarında kalacaktır. Darbeler ve kaoslar geride kalmıştır, karanlık mihrakların mirasları olan uygulamalarda bir bir yok olacaktır" denildi.

Açıklamada daha sonra şu görüşlere yer verildi:

"28 Şubat sürecinde İmam-Hatip Lisesi mezunlarının hukuk fakültelerine girmelerini engellemek amacıyla, hukuk fakültelerine yerleşebilmek için Türkçe Matematik (TM) türünden puan alma şartı getirilmiştir. 28 Şubat engellerinin kaldırıldığı günümüzde eskiden olduğu gibi tekrardan Türkçe, Sosyal (TS) alanından alınan puanlarla öğrencilerin hukuk fakültelerinde okuyabilmelerine imkan verilmesinin hukuki açıdan, hakkaniyet ilkesinin gereği olduğunu düşünüyoruz.

Ülkemizin önemli eğitim kurumlarından olan özelde İmam-Hatip Liselerinin, genelde tüm meslek lisesi öğrencilerimizin üniversitelerdeki tercihlerinin önü açılmalıdır. Tüm alanlarda olduğu gibi eğitim alanında da 28 Şubat sürecinin izlerini silmek adına imza kampanyası başlattık. Sizleri imza kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanagundemi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.